DESCRIEREA PRODUSULUI
Strâns înrudit cu uleiul de Scorțișoară, uleiul de Cassia are
o aromă condimentată puternică, fiind suficiente cantități
mici pentru a transforma orice amestec de uleiuri esențiale
sau desert intens aromatizat. Cassia poate fi utilizat la gătit,
fie ca înlocuitor pentru scorțișoară la plăcinte și specialități
de panificație, fie individual, într-o varietate infinită de
aperitive și deserturi.
UTILIZĂRI
• Adaugă o picătură de ulei de Cassia și o picătură de ulei
de Lămâie în apa de băut, pentru a obține o băutură
răcoritoare cu aromă de citrice și mirodenii!
• Înlocuiește scorțișoara cu o picătură de ulei de Cassia în
rețete, pentru a te bucura de o aromă bogată.
INDICAŢII DE UTILIZARE
Pentru aromatizarea mâncărurilor.
BENEFICII PRIMARE
Deoarece au arome asemănătoare, Cassia și
Scorțișoara pot fi utilizate alternativ la gătit.
• De asemenea, Cassia este un ingredient foarte
apreciat la prepararea de diferite aperitive, produse
de panificație și deserturi.